Birtokvédelem

Birtokvédelmi ügyekben a 22. sz. szobában, Szedlacsekné dr. Pelle Beatrix irodavezetőnél lehet érdeklődni.

Telefon: 06-24/403-657/141 mellék
E-mail: pelle.beatrix@szigethalom.hu

A nyomtatványok letöltés és nyomtatás után kézzel kitölthetők, vagy a szerkesztés engedélyezésével kitölthetők és nyomtathatók.

Tájékoztató a keresetlevél elektronikus benyújtásáról a birtokvédelmi perekben

A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény (továbbiakban: Pp.) 340/B. §-a és a 341/J. §-a rendelkezései szerint – figyelemmel a Pp. 397/I. § (2) bekezdés b) és c) pontjára – a jogi képviselővel eljáró fél és a belföldi székhelyű gazdálkodó szervezet a 2016. július 1. napján és az azt követően indult jegyző előtti birtokvédelmi eljárás során hozott birtokvédelmi határozat megváltoztatása iránti perekben a keresetlevelet elektronikus úton köteles benyújtani.

Az érintett jogalanyok a keresetlevelet elektronikus úton az általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás igénybevételével nyújthatják be az első fokon eljáró közigazgatási szervhez, illetve a birtokvédelmi határozatot hozó jegyzőhöz.

A keresetlevelek benyújtásához szükséges az ÁNYK telepítése és a jegyző által hozott birtokvédelmi határozat megváltoztatása iránti eljárásban a SZHALOM_p26 jelű keresetlevél űrlap kitöltése és az ÁNYK rendszeren keresztül történő megküldése.

Cím Létrehozva Letöltés
Keresetlevél elektronikus benyújtása a birtokvédelmi perekben
1 file    137 letöltés
2018.03.20. letöltés
Birtokvédelmi eljárás lefolytatásának kérése és tájékoztató
1 file    307 letöltés
2018.03.20. Letöltés
Honlapunk cookie-kat használ. A weboldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.
Cancel