Látnivalók

Szigethalmi Családi Vadaspark

A Szigethalmi Családi Vadaspark egy korlátlan állatkerti működési engedéllyel bíró, önerőből létrehozott családi vállalkozás keretein belül működő látványosság. Parkunkban megtalálható a magyar erdőkben élő valamennyi vadfaj ( gímszarvas, dámszarvas, muflon, vaddisznó, őz, róka, borz, nyestkutya, mosó- és ormányos medve, ragadozó madarak ), egzotikus madarak és hazánk háztáji állatai ( ló, kecske, birka, baromfiudvar sok különlegességgel, nílusi lúd, fodros lúd, futókacsa stb. ). Parkunkban található két halastó, két játszótér, büfé, egy zárt rendezvényház és két nyitott 40fős kerti kiülő, melyek szolgálhatnak családi rendezvények helyszínéül is ( pl. születésnapok ), valamint egy 1000nm-es füves rét ami kiváló hely egy családi piknikezés számára. Gyermekeket várja a kisállat simogatónk, játszótereink, valamint pónilovaglási lehetőség. Parkunk szerződött partnere a Gödöllői Szent István Egyetem Vadgazda Mérnöki Szakának, mint nagyvadas oktató központ. Várjuk kedves látogatóinkat ingyenes parkolással és kedvező jegyárakkal. Nagyobb csoportok előzetes bejelentkezése szükséges.
Elérhetőségeink
Nyitvatartás: Hétfő: ZÁRVA, Keddtől-Vasárnapig: 10.00-17.00
Cím: 2315, Szigethalom Rákóczi út. 159.
Telefonszám: 06-70/401-39-24

Kalandgyár – Csepel sziget egyetlen fedett kalandparkja

2014. októberében nyitotta meg kapuit a régi Csepel Autógyár területén az országban is egyedülálló élményközpont, a Kalandgyár. A névválasztás több szempontból is egyszerűnek bizonyult, hiszen mindenképp egyértelmű utalást kapunk az épület egykori felhasználását illetően, továbbá aki belép rögtön szembesül azzal, hogy itt bizony kalandok és élmények “gyártása” az elsődleges cél.

A komplexumban központi szerepet tölt be a kötélpálya, ahol 30 akadály várja a kihívásokat kedvelő látogatókat, mindezt két szinten, hogy a bátrabbakat is izgalommal tölthesse el a könnyebb és nehezebb elemekkel rendelkező kalandpark.
A futball szerelmeseinek különleges élményt nyújt a cageball pálya, ahol a 3-3 (vagy akár 4-4) elleni küzdelemben igazi pörgős meccsek zajlanak. Ez a játék nem véletlenül kapta a “ketrecbe zárt őrület” becenevet, aki szereti a focit, annak mindenképp érdemes kipróbálni. A komplexumban található a falmászó terem is, ahol kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek a boulderezés rejtelmeivel, a szakképzett edzők mindig rendelkezésre állnak, legyen szó akár csak egy első próbálkozásról vagy akár versenyre való felkészítésről. Az épületben található még kosárlapda palánk, ping pong asztal és darts is, hogy mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást.

Két rendezvényterem gondoskodik arról, hogy az itt megrendezésre kerülő események feljthetetlenek legyenek, a nagyobb 100 fő befogadására alkalmas, ideális helyszíne partnertalálkozóknak, bemutatóknak, előadásoknak, üzleti reggeliknek, ebédeknek vagy konferenciáknak, születésnapoknak, esküvőknek, családi rendezvényeknek, vagy akár koncerteknek. A kisebbik terem 20 fő számára biztosít lehetőséget kis létszámú események, oktatások, üzleti megbeszélések, születésnapi zsúrok, családi események megrendezésére. A létesítmény szíve és lelke a Sziget Kantin kávézó, ahol mindenki szívesen tölt el egy kis időt, akár csak azért, hogy megpihenjen egy kicsit, akár azért, hogy egy jó kávé, egy hideg üdítő, vagy egy helyben készült hamburger vagy melegszendvics mellett megossza a frissen szerzett élményeket. Ez a hely a gyerekeknek, a fiataloknak, az idősebbeknek ugyanazt nyújtja: tartalmas kikapcsolódást és felejthetetlen szórakozást.
Látogasson el a Kalandgyárba, ahol az élménygyártás sohasem áll le!

Elérhetőségeink
Nyitvatartás: Hétfő: 16:00 – 20:00, Kedd – Péntek: 14:00-20:00, Szombat: – Vasárnap: 10:00 – 20:00
Cím: Ati Szigeti Ipari Park – Szigetszentmiklós, Violoa u.
Telefonszám: +36-20/288-4057

Emlékműveink

Honlapunk cookie-kat használ. A weboldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.
Cancel